Apartament cu 2 camere Giroc - AP. 10 - BLOC 2

La achiziționarea acestui apartament cu 2 camere in Giroc vei primi cheia noii tale locuințe și accesul în comunitatea exclusivistă Sweet Home Residence! La noi vei întâlni oameni cu aceleași valori și principii ca ale tale, viitori vecini de încredere. 

Apartament 2 camere - complet mobilat

Suprafața utilă: 52.52 MP

 • Living 18.10 M2
 • Dormitor 14.17 M2
 • Bucătărie 9.18 M2
 • Hol 6.31 M2
 • Baie 4.76 M2
 • Balcon 2.33 M2

115.000 €

  Contact

  Apartament cu 2 camere in Giroc

  Apartamentul cu 2 camere de tip 1 iți oferă mai mult confort, fiind ideal pentru nevoile unei familii tinere. Materialele și finisajele moderne de calitate superioară, iți oferă o notă de confort și transformă spațiul într-unul primitor, distins și modern.

  Apartamente de vanzare cu 2 camere in Giroc

  Ansamblul rezidențial de lux, Sweet Home Residence, din care face parte și acest apartament cu 2 camere in Giroc, este probabil unul dintre cele mai recunoscute din zona de vest a țării prin proiectele sale rezidențiale exclusiviste. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

  Ansamblul rezidențial de lux este format din 2 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Toate apartamentele sunt decomandate, iar ca suprafețe avem la o camera – 36 m2, la cele cu 2 camere – 54 mp, iar la cele cu 3 camere – 66 m2.

  • balcon

   balcon

  • baie

   baie

  Complexul de locuințe respectă cele mai exigente norme privind construcțiile noi și cu materiale de o clasă superioară. Designul apartamentelor este adaptat nevoilor și păstrează un standard ridicat al calității vieții, în care confortul este conceptul de bază.

  Dezvoltatorul imobiliar Sweet Home Residence oferă exclusiv rezidenților acces la următoarele servicii: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi amenajate, pistă de biciclete în apropiere și multe altele, statie incarcare masini electrice, supraveghere video24/24, rastel biciclete acoperit, acces securizat in incinta, parcare iluminata.

  Ansamblul este situat pe strada Aleea cu Plopi 20, între localitățile Giroc și Chișoda din Timiș și dispune de toate utilitățile orașului Timișoara. Este o zonă frumoasă, în continuă dezvoltare, în care te vei bucura de multă liniște și confort.

  Construit doar cu materiale premium și finisaje de calitate, departe de zgomotul și poluarea orașului, acest apartament cu 2 camere in Giroc va fi căminul perfect pentru viitorii proprietari. Arhitectura deosebită aduce un grad ridicat de intimitate și confort.

  • apartamente_de_vanzare_8

   apartamente_de_vanzare_8

  Apartamente de vanzare cu 2 camere in Chisoda

  Apartamente de vanzare cu 2 camere in Chisoda, lângă Giroc este un proiect gândit în cele mai mici detalii. Dispune de infrastructură completă cu drumuri și căi de acces asfaltate și este branșat la toate utilitățile.

  Sweet Home Residence propune o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara, prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

  Suna Acum