Apartament cu 2 camere tip 2 Giroc

La achiziționarea acestui apartament cu 2 camere tip 2 în Giroc nu vei primi doar cheia noii tale locuințe, ci și accesul în comunitatea Sweet Home Residence! La noi vei întâlni oameni cu aceleași valori și principii ca ale tale cu care îți face plăcere să fii vecin!

apartament cu 2 camere tip 2 in giroc

Apartament 2 camere Tip 2

Suprafața utilă: 53.24 MP

Living 18.10 M2
Dormitor 13.15 M2
Bucătărie 9.18 M2
Hol 6.29 M2
Baie 6.55 M2
Balcon 2.59 M2

80.000 €

  Contact

  Apartament cu 2 camere tip 2 in Giroc

  Acest apartament cu 2 camere tip 2 in Giroc iți oferă mai mult confort, fiind ideal pentru nevoile unei familii tinere. Materiale și finisajele moderne de calitate superioară, iți oferă o notă de confort și transformă spațiul într-unul primitor, destins și modern.

  Camera de zi este spațioasă, confortabilă și luminoasă, cu ieșire spre terasă, bucătăria bine compartimentată și dormitorul modern te vor face să te simți minunat la tine acasă.

  Apartamente de vanzare cu 2 camere in Giroc

  Ansamblul rezidențial de locuințe Sweet Home Residence din care face parte și acest apartament cu 2 camere tip 2 in Giroc este probabil unul dintre cele mai recunoscute din zona de vest a țării prin proiectele sale rezidențiale exclusiviste. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

  Ansamblul rezidențial de lux este format din 4 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Toate apartamentele sunt decomandate, iar ca suprafețe avem la o camera 36 m2, cele cu 2 camere 54 mp, cele cu 3 camere 66 m2.

  Construit doar cu materiale premium si finisaje de calitate superioara, apartamentul va fi predat la cheie și va fi căminul perfect pentru viitorii proprietari.

  Complexul de locuințe respectă cele mai exigente norme privind construcțiile noi și cu materiale de o clasă superioară. Designul apartamentelor aduce un grad ridicat de intimitate și confort.

  Ne adresăm celor care își doresc să evadeze din agitația orașului și care apreciază natura, celor care își doresc un standard ridicat al calității vieții, celor care își doresc o locuință în care confortul este conceptul de bază.

  Dezvoltatorul imobiliar Sweet Home Residence oferă exclusiv rezidenților acces la următoarele servicii: piscină, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, spații verzi amenajate, pistă de biciclete în apropiere și multe altele. Ansamblul este situat pe strada Aleea cu Plopi 20, între localitățile Giroc și Chișoda din Timiș și dispune de toate utilitățile orașului Timișoara. O zonă frumoasă, în continuă dezvoltare, în care te vei bucură de multă liniște și confort.

  • apartamente_de_vanzare_8

   apartamente_de_vanzare_8

  Apartamente de vanzare cu 2 camere in Chisoda

  Apartamente de vanzare cu 2 camere tip 2 in Chisoda, lângă Giroc este un proiect gândit în cele mai mici detalii. Dispune de infrastructură completă cu drumuri și căi de acces asfaltate și este branșat la toate utilitățile.

  Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

  Call Now Button