Apartament cu 3 camere Giroc

La achiziționarea acestui apartament cu 3 camere in Giroc nu vei primi doar cheia noii tale locuințe, ci și accesul în comunitatea Sweet Home Residence! La noi vei întâlni oameni cu aceleași valori și principii ca ale tale cu care îți face plăcere să fii vecin!

apartament cu 3 camere in giroc

Apartament 3 camere

Suprafața utilă: 69.60 MP

Living + bucătărie (open space): 32.74 M2
Dormitor 1: 13.48 M2
Dormitor 2: 12.21 M2
Hol 2.42 M2
Baie 4.76 M2
Terasă 8.37 M2

95.000 €

  Contact

  Apartament cu 3 camere in Giroc

  Acest model de apartament cu 3 camere este foarte bine compartimentat cu spații mari excelent luminate natural, îmbină armonios zona de zi cu cea de odihnă și iți oferă un grad crescut de confort și intimitate. Dormitorul are ieșire spre propria terasă, camera de zi spațioasă, confortabilă și luminoasă, cât și dormitorul modern te vor face să te simți minunat la tine acasă.

  • apartamente_de_vanzare_8

   apartamente_de_vanzare_8

  Apartamente de vanzare cu 3 camere in Giroc

  Ansamblul rezidențial de lux Sweet Home Residence din care face parte și acest apartament cu 3 camere in Giroc este probabil unul dintre cele mai recunoscute din zona de vest a țării prin proiectele sale rezidențiale exclusiviste. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

  Ansamblul rezidențial de lux este format din 4 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Toate apartamentele sunt decomandate, iar ca suprafețe avem la o camera 36 m2, cele cu 2 camere 54 mp, cele cu 3 camere 66 m2.

  Designul inovator al apartamentelor este adaptat nevoilor și păstrează un standard ridicat al calității vieții, în care confortul este conceptul de bază.

  Sweet Home Residence oferă exclusiv rezidenților acces la următoarele servicii: piscină, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, spații verzi amenajate, pistă de biciclete în apropiere și multe altele. Ansamblul este situat pe strada Aleea cu Plopi 20, între localitățile Giroc și Chișoda din Timiș și dispune de toate utilitățile orașului Timișoara. Te vei bucură de multă liniște și confort la ține acasă datorită modului în care am gândit și proiectat apartamentele noastre.

  Cu o arhitectură deosebită, departe de zgomotul și poluarea orașului, folosind materiale cu adevărat premium, finisaje de calitate și o manoperă de excepție, acest apartament cu 3 camere in Giroc va deveni un cămin încântător, va aduce un stil de viață elegant pentru fiecare familie, oferind în același timp un grad ridicat de intimitate și confort.

  Apartamente de vanzare cu 3 camere in Chisoda

  Apartamente de vanzare cu 3 camere in Chisoda, langa Giroc este un proiect gândit în cele mai mici detalii. Dispune de infrastructură completă cu drumuri și căi de acces asfaltate și este branșat la toate utilitățile.

  Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

  Call Now Button