Apartament cu 2 camere tip 2 Giroc

Achiziționează acest apartament cu 2 camere tip 2 în Giroc și pe lângă cheia noii tale locuințe, te vei putea bucura de o comunitate de încredere, cu circuit închis, cu oameni respectuoși, responsabili și prietenoși, oameni ce vor deveni vecinii tăi buni. Aceasta este comunitatea Sweet Home Residence.

Apartament 2 camere - AP. 4 Bloc 2

Suprafața utilă: 53.24 MP

 • Living 18.10 M2
 • Dormitor 13.15 M2
 • Bucătărie 9.18 M2
 • Hol 6.29 M2
 • Baie 6.55 M2
 • Balcon 5 M2

98.000 €

  Contact

  Apartament cu 2 camere tip 2 in Giroc

  Acest apartament cu 2 camere tip 2 in Giroc iți oferă mai mult confort, fiind ideal pentru nevoile unei familii tinere. Materialele și finisajele moderne de calitate superioară, iți oferă o notă de lux și transformă spațiul într-unul primitor, destins, confortabil și puternic contemporan.

  Camera de zi este spațioasă, primitoare, caldă și luminoasă, cu ieșire spre terasă. Bucătăria inteligent compartimentată și dormitorul modern te vor face să te simți minunat în noua ta casă. Vei trăi instant acel sentiment unic de Acasă.

  • canera

   canera

  Apartamente de vanzare cu 2 camere in Giroc

  Ansamblul rezidențial de locuințe Sweet Home Residence din care face parte și acest apartament cu 2 camere tip 2 in Giroc este probabil unul dintre cele mai renumite din zona de vest a țării, datorită proiectelor sale rezidențiale exclusiviste. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

  Ansamblul rezidențial de lux este format din 2 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Toate apartamentele sunt decomandate, iar ca suprafețe exista camere de 36 mp, apartamente de 2 camere de 54 mp și apartamente cu 3 camere de 66 mp.  Astfel, poți alege ușor locuința care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și bugetului tău. 

  Construit doar cu materiale premium și finisaje de calitate superioara, apartamentul va fi predat la cheie și va fi căminul perfect pentru viitorii proprietari.

  Complexul de locuințe Sweet Home Residence respectă cele mai exigente norme privind construcțiile noi, fiind realizat cu materiale de o clasă superioară. Designul apartamentelor aduce un grad ridicat de intimitate și confort.

  Ne adresăm celor care își doresc să evadeze din agitația orașului și care apreciază natura, celor care își doresc un standard ridicat al calității vieții, celor care își doresc o locuință în care confortul este conceptul de bază.

  Dezvoltatorul imobiliar Sweet Home Residence oferă exclusiv rezidenților acces la următoarele servicii: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi amenajate, pistă de biciclete în apropiere și multe altele, statie incarcare masini electrice, supraveghere video24/24, rastel biciclete acoperit, acces securizat in incinta, parcare iluminata.

  Ansamblul este situat pe strada Aleea cu Plopi 20, între localitățile Giroc și Chișoda din Timiș și dispune de toate utilitățile orașului Timișoara. Este o zonă frumoasă, în continuă dezvoltare, în care te vei bucura de multă liniște și confort.

  • apartamente_de_vanzare_8

   apartamente_de_vanzare_8

  Apartamente de vanzare cu 2 camere in Chisoda

  Sweet Home Residence, care ofera Apartamente de vanzare cu 2 camere tip 2 in Chisoda, este situat lângă Giroc și este un proiect gândit în cele mai mici detalii. Apartamentele dispun de infrastructură completă, cu drumuri moderne și căi de acces asfaltate. Sunt branșate la toate utilitățile.

  Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator. Fără intermediari și comision pentru cumpărător!

  Suna Acum