Ansamblul rezidenţial exclusivist

Ansamblul rezidenţial exclusivist

Sweet Home Residence este mai mult decât un complex de locuințe. Este o comunitate exclusivista, cu oameni de calitate, care-ți vor deveni vecini buni, de încredere!

PREDARE ÎN 2 MARTIE 2021

APARTAMENT 1 CAMERĂ

Suprafața utilă: 31.09 MP

70.000 EUR

APARTAMENT 2 CAMERE

Suprafața utilă: 52.52 MP

98.000 EUR

APARTAMENT 2 CAMERE

Suprafața utilă: 53.24 MP

98.000 EUR

APARTAMENT 3 CAMERE

Suprafața utilă: 69.30 MP

120.000 EUR

Așa cum v-am obișnuit și cu celelalte proiecte ale noastre, noul ansamblu rezidențial Sweet Home Residence continuă standardele ridicate în materie de dezvoltare imobiliară din vestul tării. Vă oferim un complex rezidențial modern, amplasat într-o zonă liniștită și sigură, exclusivist. Intrunește cu siguranță cele mai exigente cerințe în materie de calitate, lux și eleganță. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

Apartamente de vanzare Giroc

Dorința noastră a fost să oferim o oază de relaxare în cadrul complexului în timpul liber și din această perspectivă am gândit spațiile exterioare în așa fel încât fiecare moment petrecut în Sweet Home Residence să vă bucure sufletul și corpul. Aceste Apartamente de vanzare giroc Premium de lângă Timișoara, cu piscină si loc de joacă pentru copii, sunt un concept unic și exclusivist întâlnit în vestul tării.

Un stil de viață Select într-un cadru Premium! Asta oferă ansamblurile noastre rezidențiale formate din apartamente de lux. Locuințele noastre s-au dovedit a fi căminul drag al multor familii cat și investiții inteligente, sigure, sănătoase și cu potențial ridicat pentru viitor.

Finisaje superioare, materiale premium, arhitectura si design deosebit

Apartamente de vanzare Chisoda

Complexul rezidential Sweet Home Residence oferă apartamente de lux, apartamente de vânzare, apartamente de vanzare Giroc, apartamente de vanzare Chisoda,  apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

Ansamblul de apartamente este situat pe strada Aleea cu Plopi 20, între localitățile Giroc și Chișoda din Timiș. Dispune de toate utilitățile orașului Timișoara. Este o zonă frumoasă, în continuă dezvoltare, departe de aglomerație, dar aproape de toate punctele importante de interes, în care te vei bucura de multă liniște și confort.

Suna Acum