Despre Proiect

Ansamblu rezidențial exclusivist

Despre Proiect

Ansamblul rezidențial Sweet Home Residence aduce o nouă abordare în piața de locuințe din Timișoara, prin originalitatea conceptului de acasă. Vă aducem în atenție un proiect de locuințe format din 4 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere, toate decomandate. Suprafețe: o camera – 36 m2, apartamente cu 2 camere – 54 mp, apartamente cu 3 camere – 66 m2.

Ne  dorim o comunitate de oameni care să pună pe primul plan calitatea vieții, siguranța familiei și comoditatea spațiilor exterioare, toate acestea fiind susținute de o calitatea ireproșabilă a execuției și a materialelor folosite. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

Povestea ta începe ACASĂ

Pentru un stil de viata exclusivist !

Acasă este locul în care grijile de peste zi dispar, pentru a face loc sentimentelor de împlinire și liniște sufletească.

Oferă-i vieții tale culoare alegând un apartament modern, bine realizat și de calitate. Ansamblul rezidențial Sweet Home Residence aduce o nouă abordare în piața de locuințe din Timișoara.

Ne dorim cat mai multi oameni educati cu valori sanatoase,dornici de socializare care să pună pe primul plan calitatea vieții, siguranța familiei și comoditatea spațiilor exterioare. Acum, acesta poate fi și căminul Dumneavoastră. 

Comunitate

Alegând Sweet Home Residence, ai posibilitatea să faci parte dintr-o comunitate de oameni cu gusturi și preocupări similare.

Piscină

O experiență revitalizantă – Piscina aduce cu sine detașarea de stresul cotidian și armonizarea minții, corpului și sufletului.

Loc de joaca pentru copii

Complexul Sweeet Home Residence dispune de un loc de joaca pentru copii, încurajăm mișcarea și sportul,interactiuna si empatizarea cu altii copii.Totul in siguranta ,acces in incinta este permis proprietarilor,supraveghere video 24/24

Spații moderne și de calitate

Apartmente Moderne

Proiectul este format din 4 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere,  decomandate. Suprafețele apartamentelor incep: o camera – 36 m2, apartamente cu 2 camere – 54 mp, apartamente cu 3 camere – 66 m2 sau mai mari.

În continuarete vei bucura de emoția de a fi acasă datorită spațiilor  comune moderne ,oamenilor din jur ,numeroaselor benefiici de a avea totul pregatit pentru datasarea cotidiana fara a depune vreun efort suplimentar.

Te vei bucura de multă liniște și confort la tine acasă datorită modului în care am gândit și proiectat apartamentele si intraga zona verde.

Locuința

Apartamentele sunt dezvoltate în spiritul eficienței și al confortului, oferind locuitorilor săi armonie, siguranță și intimitate.

Loc de Joacă

Copiii reprezintă mereu o prioritate. Astfel, am dedicat un spațiu special pentru ei, unde se pot juca în deplină siguranță.

Siguranța

Întreg ansamblul rezidențial este  dotat cu sistem de supraveghere video exterioară, 24/24.

Beneficii pentru familia ta

Pentru un stil de viață activ

Viziunea noastră este de a oferi o oază de relaxare în cadrul complexului, în timpul liber. Din această perspectiva, am gândit spațiile exterioare în așa fel încât fiecare moment petrecut în ansamblul rezidențial Sweet Home Residence să vă bucure sufletul și corpul.

Îți oferim apartamente la cheie cu o durata lungă de viață, făcute să reziste nu doar pentru tine, dar și pentru viitoarele generații. Astfel, vei putea alege o locuință modernă, spațioasă și deosebită, gândită special pentru tine și familia ta.

Siguranţa şi confort

Siguranţa şi confortul tău şi al familiei tale sunt extrem de importante pentru noi.

Contact

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, te rugăm să ne contactezi.

Sweet Home Residence

Sweet Home Residence este un ansamblu rezidențial dedicat familiilor ce aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara, prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și fără comision pentru cumpărător!

Suna Acum