Despre Proiect

Ansamblul rezidențial exclusivist

Despre Proiect

Ansamblul rezidențial Sweet Home Residence aduce o nouă abordare în piață de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Va aducem în atenție un proiect de locuințe format din 4 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere, toate decomandate, suprafețe la o camera 36 m2, cele cu 2 camere 54 mp, cele cu 3 camere 66 m2.

Ne-am dorit un complex exclusivist care să pună pe primul plan calitatea vieții dumneavoastră, siguranță familiei și comoditatea spațiilor exterioare, toate acestea fiind susținute de o calitatea ireproșabilă a execuției și a materialelor folosite. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

Povestea ta începe ACASĂ

Pentru un stil de viata exclusivist !

Acasă, locul în care grijile de peste zi dispar și primează sentimentele de împlinire și liniște sufletească.

Oferă-i vieții tale culoare alegând un apartament modern, bine realizat și de calitate. Ansamblul rezidențial Sweet Home Residence aduce o nouă abordare în piață de locuințe din Timișoara.

Ne-am dorit un complex exclusivist care să pună pe primul plan calitatea vieții dumneavoastră, siguranță familiei și comoditatea spațiilor exterioare.

Comunitate

Alegând Sweet Home Residence, ai posibilitatea să faci parte dintr-o comunitate de oameni cu gusturi și preocupări similare.

Piscină

O experiență revitalizantă – Piscina aduce cu sine detașarea de stresul cotidian și armonizarea mintii, corpului și sufletului.

Teren de Tenis

Complexul Sweeet Home Residence dispune de asemenea de un teren de tenis.

Spații moderne și de calitate

Apartmente Moderne

Proiectul este format din 4 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere, toate decomandate, suprafețe la o camera 36 m2, cele cu 2 camere 54 mp, cele cu 3 camere 66 m2.

În continuarete vei bucură de emoția de a fi acasă datorită spațiilor moderne care te invită să-ți scrii povestea. Am ales materiale și finisaje de calitate pentru a crea spațiul ideal pentru stilul tău de viață activ și de calitate.

Te vei bucură de multă liniște și confort la ține acasă datorită modului în care am gândit și proiectat apartamentele noastre.

Locuința

Apartamentele sunt dezvoltate în spiritul eficienței și al confortului, oferind locuitorilor săi armonie, siguranță și intimitate.

Loc de Joacă

Copiii reprezintă mereu o prioritate, astfel am dedicat spațiu special pentru ei unde se pot juca în deplină siguranță.

Siguranța

Întreg ansamblu rezidențial va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterioară.

Beneficii pentru familia ta

Pentru un stil de viață activ

Viziunea noastră este de a oferi o oază de relaxare în cadrul complexului în timpul liber și din această perspectiva am gândit spațiile exterioare în așa fel încât să va bucure sufletul și corpul fiecare moment petrecut în ansamblul rezidențial Sweet Home Residence.

Îți oferim apartamente la cheie cu o durata mare de viață, făcute să reziste nu doar pentru ține, dar și pentru viitoarele generații. Astfel, vei putea alege o locuință modernă, spațioasă și deosebită, gândită pentru ține și familia ta.

Siguranţa şi confort

Siguranţa şi confortul tau şi al familiei tale sunt extrem de importante pentru noi.

Contact

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, te rugăm să ne contactezi.

Sweet Home Residence

Sweet Home Residence este un ansamblul rezidențial exclusivist ce aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

Call Now Button