Cum alegi locuința ideală. 3 criterii importante

Dacă ești în plin proces de căutare al unui imobil căruia să îi poți spune “acasă” știi cât este de greu să găsești tot ceea ce îți dorești, însă nu este imposibil, deoarece noi, Sweet Home Residence, ne dorim tot ce este mai bun pentru tine și pentru cei dragi.

În rândurile ce urmează îți vom spune cum să alegi locuința ideală în funcție de 3 criterii importante.

  1. Preț

Pentru a reuși să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziționarea unei locuințe, calculează-ți bugetul. Acest calcul trebuie să cuprindă toate cheltuielile, începând de la prețul de achiziție al locuinței, rata creditului, dacă ai ales această variantă, costurile cu notarul, plus restul de documente, comisionul agentului imobiliar, și nu în ultimul rând, costurile de întreținere ale locuinței pe care ai pus ochii.

  1. Zonă

Un alt criteriu extrem de important este zona. Sweet Home Residence este o soluție foarte bună, dacă îți dorești să te bucuri de liniște, de aer curat, dar și de toate facilitățile de care ai nevoie. Cel mai mare avantaj al complexului nostru rezidențial este că se află la o distanță de doar 10 minute de centru Timișoarei și astfel de vei fi aproape atât de grădinița copiilor tăi, de serviciu, dar te vei bucura și de toate avantajele mai sus menționate.

  1. Tipul locuinței

apartamente noi in giroc chisoda----

În momentul în care decizi să achiziționezi o locuință, trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce îți dorești. casa este locul în care îți găsești liniștea, dar și locul în care îți vei întemeia o familie, sau locul în care vei continua să îți vezi copii crescând.

  • Garsonierele ca cele de aici, sunt foarte utile tinerilor, care sunt la început de drum și care îți doresc un spațiu intim, în care să își pună bazele unei relații frumoase și de lungă durată.
  • Apartamentele cu minim 2 camere, precum cele de aici, sunt varianta ideală atât pentru persoanele celibatare, cat și pentru familii, deoarece toate apartamentele din Sweet Home Residence sunt extrem de bine compartimentate, astfel încât să fie suficient spațiu pentru fiecare membru al familiei.

Așadar, dacă vei ține cont de aceste 3 criterii importante, cu siguranță, vei găsi locuința ideală într-un timp scurt și fără prea multe bătăi de cap.

apartamente noi giroc

Dezvoltator imobiliar

Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button