Cine Suntem

Cine Suntem

Suntem o echipă de profesioniști în construcții

De peste 10 ani dezvoltăm proiecte imobiliare de înaltă calitate în Timișoara și împrejurimi. Unele proiecte includ case,  altele blocuri dar sigurul care e dedicat familiei si omenilor din jur e Sweet Home Residence,deoarece e ultimul proiect ,  urmand sa ma dedic copiilor ani urmatori ,am gandit aceest concept pornind de la nevoiele mele ,de la dorinta de a locui intr -o comunitate de oameni asemanatori mie,de a avea confort si o multime de beneficii ACASA. Apartamentele nostre reprezintă punctul de plecare al visurilor tale legate de propriul cămin confortabil și primitor. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

Alegând dezvoltatorul imobiliar Sweet Home Residence, orice persoană primește garanția unei case de vis, care va deveni un cămin cald și împlinit, în care părinții, alaturi de copiii lor, se pot bucura de o viață fericită.

dezvoltator imobiliar

ECHIPA SWEET HOME RESIDENCE

ECHIPA SWEET HOME RESIDENCE

Bianca Iercu
Bianca Iercu
Managing Partner
+ 40 745 750 171

Laura Ursa
Laura Ursa
Consultant Vanzari
+40 726 179 934

Olivia Bratia

Olivia Bratia

Consultant Vanzari
+40 733 038 760

Contact

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, te rugăm să ne contactezi.

Membrii comunității Sweet Home Residence au acces la loc de joacă pentru copii, teren de tenis și multe altele. În plus, în apropiere există școli și grădinițe, mai multe centre comerciale, iar infrastructura, pădurea din apropiere, terenul de joacă sau pista de biciclete sunt beneficii la dispoziția oricui alege Sweet Home Residence pentru o viață plină de confort și bunăstare.

Situat între Giroc și Chisoda, într-un loc ales cu grijă pentru ca tu să fii aproape de natură, dar nu atât de aproape de centrul aglomerat al orașului Timișoara, ansamblul de locuințe Sweet Home Residence oferă apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda. Oferte direct de la dezvoltator imobiliar, fără intermediari și fără comision pentru cumpărător!

Call Now Button