Cine Suntem

Cine Suntem

Suntem o echipă de profesioniști în construcții

De peste 10 ani dezvoltăm proiecte imobiliare de înaltă calitate în Timișoara și împrejurimi. Fiecare proiect include case, blocuri sau ansambluri rezidențiale construite în diferite zone ale orașului în care viitorii locatari se bucura de avantaje precum locație, vedere spectaculoasă și liniște. Apartamentele nostre reprezintă punctul de plecare al visurilor tale legate de propriul cămin confortabil și primitor. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

Alegând dezvoltatorul imobiliar Sweet Home Residence, orice persoană primește garanția unei case de vis, care vă deveni un cămin fericit și împlinit în care părinții, alaturi de copiii lor, se pot bucura de o viață fericită.

dezvoltator imobiliar

ECHIPA SWEET HOME RESIDENCE

ECHIPA SWEET HOME RESIDENCE

Bianca Iercu
Bianca Iercu
Managing Partner
+ 40 745 750 171

Laura Ursa
Laura Ursa
Consultant Vanzari
+40 726 179 934

Olivia Bratia

Olivia Bratia

Consultant Vanzari
+40 733 038 760

Contact

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre proiectele noastre, te rugăm să ne contactezi.

Membrii comunității Sweet Home Residence au acces la loc de joacă pentru copii, teren de tenis și multe altele. În plus, în apropiere există școli și grădinițe, mai multe centre comerciale, iar infrastructura, pădurea din apropiere, terenul de joacă sau pista de biciclete sunt beneficii la dispoziția oricui alege Sweet Home Residence pentru o viață plină de confort și bunăstare.

Situat între Giroc și Chisoda, într-un loc ales cu grijă pentru ca tu să fii aproape de natură dar nu prea de centrul orașul Timișoara, ansamblul de locuințe Sweet Home Residence oferă apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator imobiliar, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

Call Now Button