Apartamente de vanzare

Ansamblul rezidențial Sweet Home Residence aduce o nouă abordare în piața de locuințe din Timișoara și anume: conceptul de COMUNITATE! La noi vei întâlni oameni cu aceleași valori și principii ca ale tale, astfel că, în scurt timp, alături de ei, vei putea forma o comunitate puternică.

BLOC 1

Sweet Home Residence

16 Apartamente

Predare Decembrie 2019

BLOC 2

Sweet Home Residence

16 Apartamente

Predare Mai 2021

DISPONIBILITATE BLOC 1

DISPONIBILITATE BLOC 1

Parter

ETAJ 1

ETAJ 2

ETAJ 3

DISPONIBILITATE BLOC 2

DISPONIBILITATE BLOC 2

PREDARE ÎN 15 MAI 2021

Parter

ETAJ 1

ETAJ 2

ETAJ 3

Apartamente noi Giroc

La noi nu este nevoie să renunți la unul dintre beneficii în detrimentul celuilalt! Toate apartamentele sunt construite din materiale de top, au finisaje de calitate care îți vor depăși toate așteptările. Excelența în proiectare, construcție și dezvoltare face diferența dintre noi și competitorii noștri locali.

Apartamente noi Chisoda

Vă oferim Apartamente Premium la Cheie, apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

Complexul de locuințe Sweet Home Residence dispune de infrastructură completă cu drumuri și căi de acces asfaltate, este branșat la toate utilitățile și oferă numeroase facilități rezidenților precum: piscină, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, spații verzi amenajate, pistă de biciclete în apropiere și multe altele. Apartamentele noastre sunt un concept unic și exclusivist întâlnit în vestul tării, ideale pentru familii, perfecte pentru investiții!

Profită de oferta noastră pentru apartamente noi Chisoda sau apartamente noi Giroc cu spații verzi amenajate, cu finisaje premium. Sweet Home Residence este un stil de viață select într-un cadru Premium. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

Ansamblul de apartamente este situat pe strada Aleea cu Plopi 20, între localitățile Giroc și Chișoda din Timiș, departe de aglomerație, dar aproape de toate punctele de interes. Este o zonă frumoasă, în continuă dezvoltare, în care te vei bucura de multă liniște și confort.

Sweet Home Residence este mai mult decât un complex de locuințe. Este o comunitate cu oameni de calitate, pe care vrei să-i ai vecini!

 

Call Now Button