Galerie foto
YouTube video

Sweet Home Residence înseamnă un stil de viață select într-un cadru Premium. Modern și exclusivist, complexul nostru de locuințe întrunește cu siguranță cele mai exigente cerințe în materie de calitate, lux și eleganță.

Piscină și loc de joacă pentru copii

Modern și exclusivist, complexul nostru de locuințe beneficiază de multă lumină naturală care pune în evidență eleganța simplă a finisajelor de înaltă calitate.

Amplasarea vă oferă posibilitatea de a savura din plin farmecul dimineților de vară sau de a admira apusul soarelui. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre. Sweet Home Residence reprezintă un complex rezidential exclusivist situat în zona Giroc, pe strada Aleea cu Plopi numărul 20, Giroc-Chisoda, Timiș, conceput pentru a deveni un cămin pentru cei ce își doresc un cămin elegant departe de zgomotul și poluarea orașului.

Ansamblul dispune de piscină, loc de joacă pentru copii și teren de tenis. Trafic minim și zonă liniștită, acces numai pentru rezidenți și vizitatori. Vezi planul apartamentelor, locația noastră sau verifică disponibilitatea. Dacă ai nevoie de mai multe informații contactează-ne oricând!

Complex rezidențial exclusivist

Sweet Home Residence este echivalentul unui hotel de 5 stele prin serviciile concepute. Astfel emoția vacanței prinde viață în fiecare zi pentru cei ce aleg să-și cumpere apartamentul mult dorit din acest complex rezidențial exclusivist.

Descoperă noul cartier al Girocului cu apartamente noi, încălzire în pardoseală, piveliste deosebită, liniște și intimitate. Un complex rezidențial exclusivist, cu spatiu generos, loc de joacă pentru copii, piscină, spatii verzi, locuri de parcare, un spațiu conceput special pentru acei oameni activi pentru care acasă înseamnă liniște, confort, mediu mișto, relaxare.

Piscina este dedicată exclusiv proprietarilor, complet dotată cu șezlonguri din fibră de sticlă, gresie ce nu se încălzește și nu alunecă în jurul piscinei. Duș exterior, parc, loc de joacă pentru copii, pistă de biciclete în exterior, finisajele apartamentelor sunt pentru cei mai pretențioși clienți, centrale BOSCH sau Immergas, tâmplărie Rehau, încălzire pardoseală TECE.

De mentenanță ne vom ocupa noi ca tu să te poți bucura de liniștea și confortul de ACASĂ.

Te-am făcut curios?

Call Now Button