Galerie foto

Galerie foto

YouTube video

Sweet Home Residence înseamnă un stil de viață select într-un cadru Premium. Modern și exclusivist, complexul nostru de locuințe întrunește cu siguranță cele mai exigente cerințe în materie de calitate, lux și eleganță.

Piscină și loc de joacă pentru copii

Complex rezidential exclusivist

Modern și exclusivist, complexul nostru de locuințe beneficiază de multă lumină naturală care pune în evidență eleganța simplă a finisajelor de înaltă calitate.

Amplasarea vă oferă posibilitatea de a savura din plin farmecul dimineților de vară sau de a admira apusul soarelui. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre. Sweet Home Residence reprezintă un complex rezidential exclusivist situat în zona Giroc, pe strada Aleea cu Plopi numărul 20, Giroc-Chisoda, Timiș, conceput pentru a deveni un cămin pentru cei ce își doresc un cămin elegant departe de zgomotul și poluarea orașului.

Ansamblul dispune de piscină, loc de joacă pentru copii și teren de tenis. Trafic minim și zonă liniștită, acces numai pentru rezidenți și vizitatori. Vezi planul apartamentelor, locația noastră sau verifică disponibilitatea. Dacă ai nevoie de mai multe informații contactează-ne oricând!

Call Now Button