Apartament 1 camera giroc

Apartament cu 1 camera in Giroc

La achiziționarea acestui apartament 1 camera Giroc, nu vei primi doar cheia noii tale locuințe, ci și accesul în comunitatea Sweet Home Residence! La noi vei întâlni oameni cu aceleași valori și principii ca ale tale, viitori vecini de încredere!

APARTAMENT 1 CAMERĂ

Suprafața utilă: 31.09 mp

Cameră: 14.49 mp
Bucătărie: 12.21 mp
Hol: 6.31 mp
Baie: 4.76 mp
Terasă: 2.81 mp

70.000 €

VANDUT

Apartament cu 1 camera in Giroc

Cu un design modern, bine compartimentat și spațios, garsonierele sunt perfecte pentru cei aflați la început de drum. Acest apartament 1 camera giroc se află la parterul blocului 1 din cadrul ansamblului și include o bucătărie, o baie, un hol și o cameră de zi modernă, cu ieșire spre balcon.

Apartamente de vanzare cu 1 camera in Giroc

Ansamblul rezidențial de lux Sweet Home Residence, din care face parte și acest apartament 1 camera giroc, este probabil unul dintre cele mai recunoscute din zona de vest a țării prin proiectele sale rezidențiale exclusiviste. Urmărește un scurt video de prezentare al locației noastre.

Ansamblul rezidențial de lux este format din 4 blocuri cu 3 etaje fiecare, cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Toate apartamentele sunt decomandate. Ca suprafețe avem: la o camera – 36 m2, la cele cu 2 camere – 54 mp, iar la cele cu 3 camere – 66 m2.

Complexul de locuințe respectă cele mai exigente norme privind construcțiile noi și cu materiale de o clasă superioară. Designul apartamentelor este adaptat nevoilor și păstrează un standard ridicat al calității vieții, în care confortul este conceptul de bază.

Apartament 1 camera Giroc

Proiectul Sweet Home Residence dispune de infrastructură completă cu drumuri și căi de acces asfaltate. Este branșat la toate utilitățile și oferă numeroase facilitați rezidenților: piscină, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, spații verzi amenajate, pistă de biciclete în apropiere și multe altele. Ansamblul de apartamente este situat pe strada Aleea cu Plopi 20, între localitățile Giroc și Chișoda din Timiș și dispune de toate utilitățile orașului Timișoara. Este o zonă frumoasă, în continuă dezvoltare, în care te vei bucura de multă liniște și confort.

Construit doar cu materiale premium și finisaje de calitate, acest apartament cu 1 camera in Giroc va fi căminul perfect pentru viitorii proprietari.

  • apartamente_de_vanzare_8

    apartamente_de_vanzare_8

Garsoniere de vanzare in Chisoda

Home Sweet Residence, care ofera Garsoniere de vanzare in Chisoda, lângă Giroc, este un proiect gândit în cele mai mici detalii. În imediata vecinătate există centre comerciale, parc pentru copii, pistă de biciclete, mijloace de transport, grădiniță și școală.

Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator. Fără intermediari și fără comision pentru cumpărător!

Suna Acum