Motive importante în alegerea unui apartament nou

apartamente noi de vanzare in giroc

Cea mai la îndemână opțiune pentru oricine este să se gândească la un apartament nou într-un cartier rezidențial, această opțiune, deși poate la un preț mai mare, venind la pachet și cu multe lucruri care reușesc să facă viață de zi cu zi mai bună. Multe persoane își pun destul de des întrebări cu privire la alegerea unui apartament nou. Acesta este și motivul pentru care alegerea unui apartament trebuie făcută în primul rand în funcție de nevoile persoanei respective.

Diferența de preț care ar putea apărea

Cu toate că inițial ar părea că aceste diferențe sunt foarte mari, lucrurile nu stau chiar așa. Prețurile nu diferă foarte mult intre un apartament dintr-un bloc contruit în anii ’80 care necesită reparații și un apartament nou care are toate facilitățile incluse. Diferențele acestea de preț apar în special datorită facilitaților pe care un ansamblu rezidențial îl pune la dispoziția cumpărătorului, spre deosebire de un bloc mai vechi.

Fiind în căutarea unor apartamente noi de vânzare în Giroc, este foarte important să țineți cont de toate facilitățile pe care complexul rezidențial le pune la dispoziția voastră și având în vedere aceste lucruri, să vă bucurați de un loc special pe care să-l numiți “acasă”. Sweet Home Residence vine în întâmpinarea voastră punandu-vă la dispoziție accesul către mai multe servicii care vă fac viață mai plăcuta. Aveți acces către un loc de joaca pentru copii, o piscina, dar și către un teren de tenis, precum și de spații verzi amenajate, astfel încât să vă bucurați de natură chiar la voi acasă.

Costurile sunt reduse

Deși la prima vedere ar putea părea că a locui într-un apartament dintr-un cartier rezidențial înseamnă automat și un cost mai mare, de multe ori se întâmplă că în cazul întreținerii costul să fie unul similar, ba chiar și mai redus fata de costul întreținerii într-un bloc vechi. În aceste condiții diferențele nu sunt atât de mari pe cât par, de aceea un apartament nou poate fi o soluție mult mai buna din punctul de vedere al costului.

apartamente de vanzare in giroc

Spatiile verzi oferite de un cartier rezidențial

Acesta este unul dintre motivele pentru care mulți sunt în căutare de apartamente noi de vânzare în Chisoda. Spațiile verzi sunt importante pentru o viață fericită, de aceea alegerea unui apartament într-o zona rezidențială este importantă. Alegând un cartier rezidențial precum Sweet Home Residence vă bucurați de locuri de joaca pentru copii, o piscină, dar și un spatiu verde potrivit pentru o plimbare și pentru a mai uita de griji.

Spațiul verde și locurile de joaca sunt frumos amenajate, sigure, dar și liniștite, de aceea un astfel de loc vă putea fi considerat foarte ușor “acasă”. Un complex rezidențial este așadar mult mai avantajos decât un bloc vechi, acesta oferind o mulțime de avantaje importante din acest punct de vedere. Decizia cu privire la achiziționarea unui apartament o veți face singuri, fiind foarte important să țineți cont de toate aceste lucruri.

apartamente de vanzare in giroc

Dezvoltator imobiliar

Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button