Sweet Home Residence – un ansamblu rezidențial în care te vei simți cu adevărat acasă!

Dacă ești în plin proces de căutare al unei locuințe și îți dorești ca apartamentul mult visat să fie într-un complex rezidențial de lux, care să îți pună la dispoziție toate facilitățile de care tu ai nevoie, îți propunem să rămâi alături de noi, deoarece, astăzi, vei descoperi Sweet Home Residence, locul în care se află apartamentul mult visat.

Sweet Home Residence este primul complex rezidențial exclusivist din Vestul țării și este situat în localitatea Giroc, la 10 minute de centrul Timișoarei.

ansamblu rezidențial

Unul dintre principalele avantaje oferite proprietarilor este zona verde de 1600 mp, ce este compusă din piscină, loc de joacă pentru copii și parc.

Întreg complexul este îngrădit cu gard viu din Leylandia ce ajunge până la 4 m înălțime, lucru care crează sentimentul de libertate și că trăiești în natură. În zona verde a complexului, animalele de companie nu sunt acceptate, iar de curățenia și administrarea complexului se va ocupa o firmă specializată în acest domeniu, în schimbul sumei lunare de 150 de lei.

Un alt avantaj extrem de important este locul de parcare este inclus în prețul apartamentului, astfel încât vei scăpa de grija căutării unui loc de parcare. Tot ce îți rămâne de făcut este să ajungi acasă, să parchezi mașina și să te bucuri de toate facilitățile pe care complexul Sweet Home Residence ți le pune la dispoziție. Foarte important de știut este că în interiorul complexului vei găsi, inclusiv, prize de încărcare pentru mașinile electrice.

Cu toții ne dorim să ne simțim în siguranță, iar noi știm cât de mult contează acest aspect, de aceea tot complexul este dotat cu sisteme moderne de supraveghere video, accesul în incintă fiind securizat. Intrarea se face pe baza unei telecomenzi la accesul auto, dar și cu cartelă la poarta pietonală. Fiecare clădire este supravegheată video, iar accesul în interiorul acestora se face prin intermediul unui video interfon.

ansamblu rezidențial

Prima fază a proiectului, mai exact corpul clădirii 1, a fost finalizată în Decembrie 2019, iar corpul clădirii 2, plus zona verde vor fi finalizate în Decembrie 2020.

Corpul clădirii 1 este compus din 16 apartamente cu 1, 2 și 3 camere.
Dacă vă doriți să locuiți în acest mic paradis, trebuie să știți că din cele 16 apartamente, mai sunt disponibile doar apartamentele de 1, 2 și 3 camere la etajul 2, iar la etajul 3, doar apartamentele cu 1 și 3 camere.

Din dorința de a crea o comunitate de oameni cu principii, valori și cu respect reciproc, a luat naștere Sweet Home Residence, locul căruia îi vei spune “ACASĂ”.

Dezvoltator imobiliar

Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button