Te muți în casă nouă? Iată ce reguli feng shui trebuie să respecți.

Înainte de a intra în detalii, trebuie să vă spunem că feng shui este un termen ce vine din cultura chineză, care înseamnă vânt și apă și este o metodă de echilibrare a ta, dar și a mediului în care trăiești.

Amenajarea casei conform regulilor feng shui, presupune studierea și respectarea unor reguli ce aparțin acestei științe chineze străvechi. Pentru a face acest lucru într-un mod eficient, astăzi, îți vom prezenta 4 reguli feng shui foarte importante pe care trebuie să le respecți.

Echilibru – specialiștii feng shui sunt convinși că prezența echilibrului energetic este unul dintre cele mai importante elemente ale unei case, iar acest lucru se poate obține prin combinarea corectă a culorilor și a tuturor elementelor ce reprezintă componentele esențiale ale vieții: foc, pământ, metal, apă și lemn.

Fiecare dintre acestea trebuie să fie prezente în toate camerele casei în diferite forme sau nuanțe.

Noroc și prosperitate – principalele locuri prin care energiile intră în casă sunt ușa și holul de la intrare. Pentru a stopa energiile negative, aceste zone ale casei trebuie să nu fie încărcate cu lucruri inutile.

Decorează-ți holul de la intrare cu elemente ce aduc un aport energetic pozitiv, cu caracteristici din natură, precum un tablou, o plantă sau alte imagini ce reprezintă natura.

Un mic truc pe care chinezii îl folosesc pentru un plus de noroc este să agațe de tocul ușii un șnur roșu.

Energii pozitive – oglinzile au un rol foarte important în amenajarea casei conform regulilor feng shui, din punct de vedere al energiilor și de aceea ele trebuie amplasat în așa fel încât să reflecte doar lucruri sau obiecte încărcate de energie pozitivă, mai exact, un tablou cu elemente din natura, plante, etc.

Sweet Home Residence

Conform specialiștilor feng shui, trebuie să evităm amplasarea oglinzilor pe hol, în dormitor sau în camera copiilor.

PS: oglinzile nu trebuie să reflecte imaginea ușilor, iar în dormitor, aceasta nu trebuie poziționată cu fața spre pat.

Lumina – pentru dobândirea unui echilibru perfect în casă, trebuie ca fiecare încăpere să fie dotată cu surse de iluminat natural, dar și local, în așa fel încât să luminăm și zonele mai puțin accesibile din casă, unde, de altfel, sunt stocate energiile negative.

Acum că ai aflat unele dintre cele mai importante, trebuie doar să găsești și locuința ideală și de aceea te invităm să descoperi apartSweet Home Residence.

apartamente noi de vanzare in giroc

Apartamentele noastre respectă, din start, o serie de reguli importante din feng shui, deoarece acestea sunt încărcate cu energie pozitivă, camerele sunt spațioase și extrem de luminoase.

Dezvoltator imobiliar

Sweet Home Residence aduce o nouă abordare pe piața de locuințe din Timișoara prin originalitatea conceptului de acasă. Profită acum de oferta noastră de apartamente cu o camera, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 camere tip 2 sau apartamente de vanzare 3 camere Giroc – Chisoda, direct de la dezvoltator, fără intermediari și comision pentru cumpărător!

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now Button